maanantaina, helmikuuta 20, 2012

part 4, irtoripsienkiinnitys

Yhtenä osana portfoliota on irtoripsienkiinnitys ja siitä muutama työvaihe tässä :) Tässä on tosiaan käytössä tällaset yksittäiset ripset, mutta mun täytyy tehä vielä siitä nauhastaki erikseen. Käytin tossa ihan kaupasta ostettuja irtoripsiä, joissa on se short, medium ja long pituudet :) Moonalle tarvi laittaa pelkästään long-pituisia, ku sillä itellä on nii pitkät ripset. Itse käytän DUO-liimaa ja kun on käyttänyt ripsen "pään" liimassa, nii laskee kymppiin ennenku laittaa sen paikalleen. Se tarttuu sillon heti eikä liu pois paikalta mihin sen halus laittaa. Elikkä ekoissa kuvissa näkyy tuo mun ote eli peukulla vedetään tosta kulmaluulta vähä sitä luomea ylöspäin, että näkee kunnolla laittaa sen irtoripsen sinne lähelle ripsirajaa. 
Tädää! Siellä niitä on ja lisää voi laittaa niin paljo ku ite haluaa. Vähä aikaa noi tossa sitte kuivahtaa. Sitte jos on vähä lyhemmät ripset ku Moonalla niin kannattaa tehä silleen, että laittaa silmän keskikohtaan short pitusia ja sitte vähitellen vaihtaa mediumiin ja ulkonurkkaan sitte long- pitusia irtoripsiä :) Ja jos on vielä lyhyemmät ripset ja ei halua niin näyttävää lopputulosta niin sitte käyttääpi vaan short ja medium pitusia. Ja jos on yhtä pitkät alaripsetki ku Moonalla niin kannattaa tarkistaa ettei alaripset tartu tohon liimaan :D Lopuksi yleensä laitan vielä kerroksen ripsaria, niin irtoripset sulautuu sinne sitte mukavasti joukkoon :)
Ja Moonan ripsien lopputulos näkyypi tässä :)

P.s miks mulle ei tullu koskaan tollasia ripsiä? ja mun siskolle tuli?
-Mirka

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei nää tällaset postaukset on tosi kivoja! Näitä lisää (:

Mirka kirjoitti...

jups :) tulleepi ainaki sen aikaa, ku mulla tuo portfolio valmistuupi!

Bermudan Jenni kirjoitti...

Irtoripset on parhautta! Ja oon kyllä huomannu että salaisuus onnistumiseen on ainaki omalla kohdalla ripsinauhan mahdollinen lyhentäminen, hyvä liima (esim DUO) ja tuo liiman kuivahtaminen ennen paikalleen laittoa :) Ja nuo vinkit jaan aina ku joku kysyy miten ripset kannattaa laittaa :) Nää meikkivinkit on kyllä kivoja, lisää tätä! :D

Mirka kirjoitti...

jep! tottu turiset ;D juuuu näitä tullee aina ku jaksan puuhailla hah!

Anna-Maria K kirjoitti...

No huhhuh! Todella kauniit ripset ja upea myös meikki!

Mirka kirjoitti...

Kiitos :) Moonalla on aivan ihanat ripset jo luonnostaan... :D