tiistaina, helmikuuta 21, 2012

part 5, silmälasimeikki

 Pohja: Lily Lolo, valokynä: Lumene, luomivärit ja kulmat: Coastal Scents, ripsiväri: Maybelline High Heel, rajaukset: Joe Blasco ultamatte, huulipuna: Maybelline 104, poskipuna: Lumene 4 ja varjostus: Rimmel Sun Shimmer.
Mun äiskälle tein silmälasimeikin. Kyseessä siis vahvasti miinusmerkkiset lasit eli lasit pienentää silmiä paljon. Niin sillon täyty tehdä vahvasti silmiä suurentava meikki :) Luomivärin ja huulipunan valitsin paidan ja silmien perusteella.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Herranjumala sun äiti on nuoren näkönen!! Katoin ensin että tuossa on sun isosisko! Siistii! Meidänki äitiä luullaan monesti meidän isosiskoksi :) Hyvät geenit meillä, vanhempana saa kiittää :) Niin ja hieno meikki ja kaunis äiti sulla! :)

Mirka kirjoitti...

äispä on varmasti onnellinen sun kommentista :) ja kiitoksia paljon!

Unknown kirjoitti...

En oo muuten hirveesti tullut ajatelleeksi, että meikkaisin mitenkään eri tavalla kun on lasit päässä. Ehkä laitan hieman vahvemmat rajaukset, kun tuntuu, että simmut katoaa muuten sinne lasien taa. Vaikuttaakohan -1.75:n lasit miten silmiin...miten pitäisi meikata? :)

Missingsparkles.com

Mirka kirjoitti...

No kyllähän neki vähän pienentää, mut ei mitään hirveen suurta muutosta tuu (ainakaan itellä, ku on suunnilleen samat vahvuudet ku sulla). Itelläki on mustat paksu- ja muovisankaiset lasit, niin sinne pitää kyllä laittaa meikkiä, jos haluaa, että silmät erottuu :)

Ite pyrin siis suurentamaan silmiä, elikkä luomivärillä kolmiulotteiset varjostukset (vaaleaa sisäsyrjään ja keskitummasta tummempaan ulkosyrjää kohti), rajaukset ylös sekä ohuesti alas silmän puoliväliin asti ja jos sulle mielestäsi sopii niin valkonen/ihonvärinen kajaali sinne sisäluomelle :) Voin joskus vaikka tehdä erillisen postauksen silmiä suurentavasta meikistä :)