keskiviikkona, elokuuta 28, 2013

Kestolakat 4 viikkoa

1. Alussa 2. 1vk jälkeen
3. 2,5vk jälkeen 4. 4 viikon jälkeen
 
Oon ottanu kuvia näistä mun kestolakoista aina välillä, että näkee miten kivasti nuo omat kynnet kasvaakaan :) Alussa nuo glitterit näyttää ehkä vähä pööpöiltä, ku ne lähtee niin alhaalta (näyttää ku koko kynsi ois glitteriä). Tein ne tahallaan niin, koska kuten huomaa tosta 4 viikon kuvasta, niin siinä ne näyttää sitte just sopivalta :) Eikai sitä liian useesti jaksa kynsiä tehä itelleen haha. Nyt ehkä seuraavaks otan nuo violetit pois, jätän sinisen kärjen ja keskelle turkoosia.. Oikeesti haluaisin vaaleenpunaset, mutta en jaksa viilata kaikkia pois :D Oon nii laiskimus!

-Mirka

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kai kestolakkoja viilaamalla poisteta, vaan asetonilla/poistoaineella liuottamalla, ettei oma kynsi kärsi samalla tavalla kuin rakennekynsissä?

Mirka kirjoitti...

Kestolakoille on myös oma poistoaineensa, mutta kynnet voidaan myös viilata :) Poistoaine on vaan nopeampi vaihtoehto ja siks sitä käytetään yleensä liikkeissä. Ite en omaan käyttöön kokenut sitä tarpeelliseksi. Ei se viilaaminen vahingoita kynttä, jos viilaa vaan kestolakan pois? Sama pätee rakennekynsiin :) Jos omaa kynttä viilaa liikaa, niin sitte se kärsii joo!

Usein vaan ne, joilla on rakennekynnet, niin loppuvaiheessa repii sen kynnen irti (tai vahingossa osuu johonkin ja lähtee irti) ja sillon tulee kyllä vahinkoa. Siks on parempi viilata se pois, niin ei oma kynsi vaurioidu. Itselläni ei kyllä ikinä oo omat kynnet vaurioitunu rakennekynsistä, kun olen niitä viilaillut sitten pikkuhiljaa pois :)

Omaa kynttäki kärsii vähä bufferilla viilata, niin tulee muutenki kauniimman näkönen lopputulos :) Varsinkin jos on lohkeilleen kynnet.. :) Siihen vaan vahvistava lakka päälle sitten.