maanantaina, elokuuta 23, 2010

last night

Viime torstaina vietettiin Alavieskan typyjen kesken "viimestä iltaa" yhdessä. Aino lähti perjantaina aamulla Tampereelle ja mä viikonloppuna Rovaniemelle. Saara lähtee jossain vaiheessa Ouluun ja Hansu jää Ylivieskaan :) Siis paikallaan oli yhteinen ilta syöden, juoden ja juoruillen. Tehtiin tosi hyvää ruokaa. Tais olla kesän viimesimpiä grillauksiakin.. Sit tehtiin myös limuboolia, johon laitettiin Vital-appelsiinimehua ja limelimsaa + mansikoita ja appelsiinia. Se oli sairaan hyvää ;) Juteltiin yömyöhään Saaran tekemän piirakan ja siiderin kera.Pilkkopimeellä ajeltiin Kalajoelta sitte kotiin.
Se on hassua, vaikka ei näkiskään parhaita ystäviä joka päivä, niin silti aina ku vaan nähdään niin tuntuu ettei olis ollu erossa ollenkaan. Samat naurunräkätykset kaikuu pitkälle yöhön :D Nyt tulee taas ikävä näitä ihania ystäviä, mutta sitte taas toisaalta nyt näkee Rollon ystäviä. Onneksi meidän kaikkien - Ainon, Saaran, mun ja Hansun koti on Alavieskassa :)
 
Odotan innolla keskiviikkoa ku alkaa BB!
Mirka
Copyright: Aino,Hansu ja Saara

2 kommenttia:

noona kirjoitti...

Tulee kauhee nälkä, ku kattoo näitä kuvia. :D Toi limubooli näyttää niin hyvälle!

Mirka kirjoitti...

nuo ruuat oli kyllä niiiiiiin hyviä :D harmi ku meillä ei oo grilliä täällä rollossa... grillaisin varmaan vuoden ympäri :D hah.