torstaina, elokuuta 22, 2013

Just chilling

Ihana aamu; vähän kesää jäljellä ku arska paistaa, aamupalaksi puuroa ja mansikoita ja kaiken saa tehdä rauhassa. 
 Mulla on ollu ihan järkyttävä vaatteiden järjestely homma nyt. Tai se on oikeestaan vielä kesken. Kirppikselle ois enemmän vaatetta ku kerkeen hinnoitella ja ku pöytääkään ei viitti iha täyteen tunkea.. 
Roskiin on menny myös jonku verran ja keräykseen. Nyt alkaa näyttää jo vähän paremmalta mun vaatekaapissa ku ne vaatteet jopa mahtuu sinne :D ja vielä nätistikin. 
Ja lähden nyt Pohjanmaalle ku mun lapsuudenystävä lähtee Hongkongiin ja haluan nähdä vielä ennen sitä ku sitten ei tiedä millon näkee seurv kerran. Ja se kirppispöytä jää oman onnen nojaansa :D se on varmaan järkyttävä vaatekasa ku maanantaina meen sitä kattomaan, mutta ei voi mitään! 
Tänä aamuna oli myös paniikki tilanne, koska mun Iphonessa on se pääsykoodi.. Ja tuli joku dementiakohtaus enkä kuollakseni muistanu että mikä se koodi oli :D yritin kokeilla eri versioita ja ei mittää.. Piti oikeen istua sohvalle ja miettiä miten se vois mennä. Sitte onneks puolen tunnin jälkeen muistin sen! Mietein vaan että miten se voi olla ees mahd, että unohtaa sen? Katon kännykkää päivässä varmaan 100 kertaa ja näppäilen sen koodin.. :D

Mutta minäpä alan pakkailemaan ja valmistautumaan lähtöön :) vein muuten eilen sinne kirppikselle lisää tavaraa! Esim. Neonpinkkii pitsimekkoo ja muitaki pitsijuttuja, leopardijuttuu, biletoppeja... :)

-Mirka

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi tv-taso Ikean Bestå-sarjaa?

Mirka kirjoitti...

kyllä on :)