tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

Biathlon

Niinku moni varmaan tietääkin, oon harrastanut ampumahiihtoa ja se on ollu meidän koko perheen harrastus jo vuosia. Tällä hetkellä meidän perheestä kilpailee enää Moona. Osku olis kovasti kilpailemassa, mutta se on vielä aivan liian pieni :) Silti aina innolla haluaa osallistua Alavieskassa kisojen tunnelmaan, vaikkei enää kilpailekkaan :D 

Tällä kertaa me oltiin kumpikin "töissä" siellä. Jani oli tauluilla ja meikäläinen ajanotossa. Ainon kanssa me oltiin aina ajanottovastaavia ennen kun muutettiin pois Alavieskasta ja oli kiva mennä auttamaan uusia ajanottopoikia :D Lisäksi tietysti kannustettiin kovasti Moonaa!



En yhtään tiedä, että kiinnostaako teitä yleensäkkään koko laji :D Hiihto on ollu vähä epäsuosiossa... Monelle varmasti jääny kouluhiihosta traumoja :p Mutta voin kertoa, että ampumahiihto on tosi jännittävä laji. Esimerkiksi nyt tuolla oli normaalikilpailu, joka tarkottaa sitä, että jokasesta sakosta tulee 40s -1min lisäaikaa :) Eikä sakkoja kierretä. Eli vaikka hiihtäsit sika nopeeta, niin jos ammut paljon sakkoja, sijoitus voi laskea rankastikkin. Muutenkin ampumahiihtostadionilla on mukava seurata ammuntoja ihan livenä. TV:stä se voi vaikuttaa vähän tylsältä :D Ja kun kyseessä on nuoria ja lapsia - ja ennen kaikkea tuttuja, niin sitä mukavampaa!

Osku etsii Janin puhelinta...

Mutta eipäs tässä muuta :) Siinä lyhyt katsaus kisatunnelmiin sunnuntaina. Oli kyllä tosi mukava päivä ja sen jälkeen käytiin vielä katsomassa lentopalloa. Heti kerrassaan urheilullinen päivä, mutta mikäs sen mukavampaa! HIH


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää oli tosi kiva postaus, lisää vaan tämmösiä :)

Mirka kirjoitti...

Kiitti :D

noona kirjoitti...

Hehe Osku on söpö :)

Mirka kirjoitti...

niii onki <3 ja kovis........:D

Anonyymi kirjoitti...

voi varmasti oli kivaa! tollaset ulkoilupäivät on just parhaita.
itse en hiihdosta perusta, eikä tietenkään johdu siitä etten osais hiihtää, muuten vain :D
no en kyllä oikeesti osaa, enkä ikinä oppinu vaikka yritin :D oi niitä traumoja :D
ja Osku on tossa taas kyllä niin söpö! :D teillä on näyttäny olevan tosi kiva hiihtoloma tähän mennessä, ainakin paljon toimintaa eikä vain sitä kuuluisaa löhöilyä! :)

Minni

Mirka kirjoitti...

Heh :) Hiihto on kivaa ;) Ei muutaku yrittään taas uudelleen! Ja on kyllä ollu ihan kiva hiihtoloma tähän mennnessä!