maanantaina, maaliskuuta 01, 2010

Someone once told me that you have to choose what you win or lose

Halloota :) Tänään on ollu kiva päivä. Heräsin yhdentoista aikoihin, ja Pete ja Riikka tuli hakemaan mua yhden aikoihin. Haettiin Niina vielä koululta ja mentiin kattelemaan Petelle telkkaria ja dvd-soitinta :) Kierreltiin aika monta elektroniikkakauppaa.. Sitte mentiin käymään cittarissa ja suunnattiin sitte samppariin Arnoldsiin :D Ja sitten Heseen ja lopulta H&M:lle. Työnnettiin Pete sovituskoppiin ja raahattiin sille hirmusesti vaatteita kokeiltavaksi ja sehän ostikin vaikka mitä :)) Itsekkin ostin Ginasta leggarit, H&M:ltä korvikset, meikkisiveltimen, ja eyelinerin cittarista :) Tässä vähän kuvia tältä päivältä.

mun lemppari tuoksu tällä hetkellä!
Ostoksia kaupungilta. Gina Tricotin leggarit ja H&M korvikset :)

Ei mulla oikeestaan muuta asiaa. Nyt mulla on niin sellanen musiikkifiilis, että kuuntelen vaan musiikkia ja mun on hankala keskittyä kirjottamaan tätä tekstiä, ku ajattelen vaan tätä kappaletta. Nimittäin tää on aivan ihana: Leona Lewis- The First Time Ever I Saw Your Face :) Huomenna varmaankin meen kouluun. Hyvää yötä!

5 kommenttia:

pingu kirjoitti...

sama lempparituoksu täällä! :)

Anonyymi kirjoitti...

ihanan raikas asu! keltanen kyllä sopii sulle tosi tosi hyvin, heti olet niin "loistavan" näköinen...ja näytät tossa ihan joltain näyttelijältä :)
ja tuo meikki! miks mie en osaa meikata :D aivan ihanasti sopii kaikki yhteen!

pakko kyllä huomisella shoppailureissulla käydä kans kattoo noi legginsit, näyttää tosi siisteiltä. ja nuo korvikset on kyllä ihanat, itsellä samat..yllättävän kevyet ton kokosiksi :)

Minni

Mirka kirjoitti...

pingu: Tuo on kyllä niiin hyvää!

Minni: Kiitsa :D Aattelin pistää jotain piristävämpää päälle tänään.. vissiin onnistuin asiassa! Käyppä kattoon noita legginssejä. Ihan huiput. Meinasin ostaa beiget, mutta niistä näky läpi..........

Moona kirjoitti...

joo mullaki on tota samaa hajuvettä, parikertaa mirka käytti tota munki ... ostipa sitte oman :D mirka millon tuutte ja millon lähette täältä ? (;

Mirka kirjoitti...

lähetää perjantaina ja sit ollaa viikko ja seukkina sunnuntaina lähetää takas :D