keskiviikkona, maaliskuuta 03, 2010

Lähtö tunnelmissa

Täällä on tullu ihan älyttömästi lunta. Valehtelematta täällä on vaikea kulkea millä tahansa kulkuvälineellä. Pyörä olis varmaan ihan mahdoton. Kävellenki sato lunta vaakasuorassa naamaan - no good. Meidän parvekkeella on lunta nyt PALJON, vaikka Jani sitä putsailee välillä. Täällä on varmasti satanu puoli metriä lunta ihan yhtäkkiä. Aura-autot ei kerkee tehdä mitään eikä niiden varmasti kannatakkaan koko ajan aurata... Sais loppua jo lumen tulo. Toivottavasti pääsen jotenkin käveleen kouluun tai no mun on pakko, on keli mikä hyvänsä. 

Meillä on nyt käynnissä Janin kanssa jääkaapin tyhjennys operaatio. Hiihtoloma alkaa täällä perjantaina ja me lähdetään viikoksi Pohjanmaalle kattomaan kaikkia ihania ihmisiä, joita ollaan nähty viimeksi tosi tosi kauan sitten. On kai siitä jo kauan, ku viimeksi käytiin Pohjanmaalla. Oskua on mieletön ikävä!

Meidän täytyy myös siivota hulluna, kun on mukavampi tulla takasin puhtaaseen kämppään. Pyykkiä ollaan pesty hullun lailla, että saadaan kaikki vaatteet mukaan, joita halutaan. Lisäksi on järjettömän iso säkki mun vaatteita pikkusiskoille... Sellasia, jotka on käyny pieneksi tai en muuten vaan enää käytä. Tokihan niitä ois voinu laittaa kirpparille tai huutonettiin, mutta yleensä ne menee tytöille ja siellä ne innokkaana oottakin mitä säkki tuo tullessaan. Ainakin mun vaatekaappiin tuli tilaa... Pakkaaminenkin täyty alottaa varmastikkin tässä pikapuoliin. Venäjän tentti mulla on torstaina.. HUHHUH.


Hain muuten heti nyt kouluun, kun oli mahdollisuus. Eli yliopistoon opiskelemaan luokanopettajaksi, jos vaan onni on myötä tai siis jos jaksan lukea :D Paperit lähti Rovaniemelle, Ouluun ja Kajaaniin... Hain mää huvikseen myös kosmetologiksi, mutta tuskin menen. Pitää kuitenki aina olla varasuunnitelma. Voinhan toki jatkaa tätä matkailuakin :) Mutta hellurei nyt. Mulla taitaa olla vähä kiirus kaiken kanssa.

4 kommenttia:

äiskä ja Osku kirjoitti...

Moikka!!!
Osku täällä kovasti odottelee jo teitä :D Täälläkin on lunta aivan riittävästi jo. Oskun hoitopaikka siirtyy kohta Kähtävälle vanhan koulun tiloihin. Peukaloisessa on sädesientä. Osku on kovasti harjoitellut ampumahiihtoa. Ammunta sujuu jo ihan hyvin ja hiihtokin onnistuu, koska taas tuli iso pokaali kotiin, ja oli taas ykkönen. Terkkuja Janille myös!

Mirka kirjoitti...

No moimoi :) Eikää hyi sädesientä :S Ja pitääpä käydä Oskun kanssa hiihtämässä sitten, jos Janiki lähtis mukaan. Aattelin muutenki ottaa Rovaniemelle sukset nyt, ku Pete aiko lähtä mun kans hiihtään!!

Anonyymi kirjoitti...

Jee hait kosmetologi kouluun! :D
okei, okei, vaikket meniskään niin ainahan on kiva kun on varalta muitaki paikkoja...että jospa sittenkin :D (mun mielestä sopisit sinne vaan niin hyvin.)

oi, olet niin kaunis. katoin et mitä eriä sussa oli, niin olit laittanu eyelineria tolleen "paksusti"! :D kevyen ja raikkaan näköinen meikki, sopii :)

ja paljon, paljon, tsemppiä ja onnea Venäjän tenttiin!!

Minni

Mirka kirjoitti...

Hjuu pitää sitä välillä aina laittaa vähä erilaista meikkiä :D Ja kyllä määki siitä kosmetologi-koulusta tykkäisin, mutta kerta mahikset on korkeakouluunkin niin eka toive ois saada sellanen koulutus :) Kyllähän sitä kerkee vielä vaikka ja mitä, ja varmasti joskus ton tutkinnon suoritankin :)

Ja kiitos tsemistä! Sitä tarvitaan, ku mulla on tänään yllättäen 2 tenttiä! iik enkä oo lukenu...:D