maanantaina, maaliskuuta 08, 2010

I'm a woman, Lord knows it's HARD

 ~I need a real man to give me what I need
Sweet attention,
love and tenderness
When it's real
its unconditional, 
I'm telling ya'll~

Mulla on ollu tylsää joskus viikko sitten...jolloin tein tämän :D Tää on mun juhlameikki yleensä :) Ei liian tumma, vaan vähä klassahtava. Herranjestas mikä sana... Oon varmaan sekasin. Mut siis kivaa naistenpäivää naiset! Tänään saa vaatia esim. kaikkea miehiltä....... Ja niiden on pakko totella tai sitte voi käyttää voimakeinona mm. suuttumista, kiukuttelemista ja ennen kaikkea: "koska on naistenpäivä..."

Oon tehnyt pohjan ja laittanu kulmat ennen tätä. En vaan vihti toista kertaa vaivata teitä ja laittaa samaa tänne :D Mutta yks tärkee juttu viimeksi unohtu ainakin mun luomien osalta kuten huomaatte :D : luomien pohjustaminen.. Vasemmalla näkyy pohjustettu ja oikeessa ei oo yhtään mitään meikkiä..

Seuraavassa vuorossa ruususet posket.. Ja siks laitoinki vähäsen tota Maybellinen mineraali poskipunaa :) Siitä tulee tosi luonnollinen lopputulos ja se "hohtaa" kivasti.
 

Mutta sehän ei tietenkään mulle riitä. Älkää nyt säikähtäkö, koska laitan poskiin huulipunaa joskus :D Otan sitä sormella ja "tuputan" sitä poskipäihin. Ei saa laittaa liikaa ja pitää muistaa häivyttää tosi hyvin...

 

Seuraavaksi käytin koko luomiin ihan kulmaluille asti vaaleeta helmiäistä. Tällä kertaa otin tollasen sormilla levitettävän.. Tai ainakin itse levitän tollaset sormella :D
 
 

Maxfactorin tollasella harmaan violetilla tein varjostukset luomen ulkonurkkiin ja häivytin.. Myös alaluomen ulkonurkkaan voi lisätä vähäsen.


Sitte vähän vaaleemmalla helmiäisellä lisätään väriä sisäluomelle ja kulmaluulle vähäsen. Myös alaluomelle sisänurkkaan voi laittaa jos haluaa. Häivytetään tietysti rajat.

 

Itse laitoin vielä tollasta kultasta tuohon yläluomelle luomivakoon. Suunnilleen tohon keskikohtaan :)
 

Rajauksissa käytin eyelineriä yläluomelle. Vedin aika ohuen rajauksen ja vedin vähän ulkonurkasta yli kissamaisesti. Alaluomen ulkonurkkaan laitoin ihan tavallisella kajal kynällä rajauksen.


Meikki tähän mennessä näyttää tämän näköseltä :D
 

Mun juhlameikkiin kuuluu tietysti punatut huulet! Eli tein rajaukset ja lisäsin huuliin sitä samaa huulipunaa, mitä laitoin poskipäihin ja kiilto päälle. Valmis!

 
Siinä luonnonvalossa (vähä enemmänkin valottuneena....) ja salamalla otetut kuvat naamavärkistä :)


7 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

ja uus paita päällä :D

Mirka kirjoitti...

ööö ei oo uus?

Maiju kirjoitti...

ai mää katoin että se oli se uus paita...

Anonyymi kirjoitti...

ootpa kaunis :)

Mirka kirjoitti...

Juu ei tuo oo Maiju se uusi :D

Ja kiitos Anonyymi :)

Anonyymi kirjoitti...

oi meikkipostaus!! jee, nää on niin ihania, kiitos taas vinkeistä kaunis :)

Minni

Mirka kirjoitti...

Kiittsa :D