keskiviikkona, maaliskuuta 10, 2010

Me, Myself and I

Tänään tulla ropisee kuvia. Nimittäin mun naamavärkistä... Nyt, kun on ollu rakas järkkäri käytössä (ja on edelleenkin) niin on ihana ottaa kuvia! Nämä kuvat siis maanantailta. Aamusella heräiltiin ja hengailtiin vaan kotona ja hoidettiin Oskua :) Päivemmällä, kun äiti ja isi oli tullu kotiin, niin lähdettiin käymään kirjastossa hakemassa mulle niitä kirjoja. Kyllähän niitä löytykin, vaikka kovan hakemisen takana ne kyllä oli... Toivottavasti saan jotain irti niistä, että pääsen tentistä läpi! Ja toivottavasti kerkeen herranjestas lukea. Ei oikeen kiinnostais näin lomalla, kun on paljon muutakin tekemistä (Esim. aivan ihana oppimispäiväkirja...). Sieltä tullessa Moona ja Jani vähä räpsäsi musta kuvia :)


Tänään aattelin vähä piristää naamaakin, ku oli ihana keväinen ilma.. Löin luomiin sinistä ja turkoosia! Ai, että tykkään tosi paljon!


Nyt me majaillaan Oulaisissa. Ajeltiin siinä iltapäivällä ensin Jennin luokse Ylivieskaan käyttämään sitä kaupassa. Raukka, kun ei itse jaksa kävellä :D Hehs :D No sieltä sitte lähettiin kohti Oulaista. Nyt ollaan täällä vaan löhöilty. Käytiin Halppiksessa ostamassa ruokaa Janin äitin kanssa.. Tossa illemmalla mun äiskä ja isi + Osku oli tulossa Oulusta kattomasta jotain autoa, niin ne poikkes tässä matkalla ja haki meiltä auton kotiin :) 




 
 

Väsyttää, mutta ehkä katotaan Mentalistin kakkostuottarin uusin jakso vielä tälle illalle :) Yritän pitää silmät auki hehs. Huomenna Jenni tulee tänne ja käydään jossain ja tehdään jotain kivaa...Heipsan!


2 kommenttia:

Moona. kirjoitti...

Meitsi on aika super tyytyväinen tuohon kuvaan minkä oon ottanu B)) huom kaikki se on toi alhaaltapäin 4!!

Mirka kirjoitti...

Juuu :) hölmö