torstaina, kesäkuuta 03, 2010

kiss kiss kisuli


Aurinkoisina päivinä me ollaan Oskun kanssa otettu kaikki irti. Ollaan pelattu ulkona jalkkista ja kopiteltu pallolla :) Oltu myös vesisotaa... Piknikilläkin meidän takapihalla. Oskulla oli hyvät eväät ku nakki, hedelmäsose ja snadi :D Moonakin on aina liittyny seuraan, kun se vaa on päässy koulusta.. 

Tässä yks ilta letitin Maijulle toiselle puolelle päätä tollaset letit :) Mun mielestä passas tosi hyvin sille.. Oskulla on ollu vesirokko, jos ihmettelette miksi sillä on näppylöitä noin paljon :) Tuo oranssi kissa on meidän ja sen nimi on Mortti. Se on aika isokokoinen... Sillä on raksuautomaatti, siksi se on läski. Toinen kissa on naapureitten, Eikka. 

Eilen kävin Poopaliinan a.k.a Paupin kanssa lenkkeilemässä :) Oli tosi kiva nähdä sitä pitkän ajan jälkeen. Lauantaina sitte juhlitaan sen YO-juhlia. Tänään oon ollut töissä aamun ja mentiin tossa kolmen aikaan mummulle hakemaan Osku ja sitte kotiin. 

Nyt oon vaan istuskellu tässä koneella? Ei mulla oikeen oo muutakaan tekemistä. En voi lähtee ees lenkille ku kohta alkaa Flash Forward. Juu, oon koukussa siihen... Ja hampaasta sen verran, että turvotus ei oo laskenu kokonaan ja se on hiukkasen kipeä koko ajan :( Ei kiva. Huomenna taas töihin ja Jani tulee sitte. Se tuo mun loput vaatteetkin tänne kotiin! Jes :D

4 kommenttia:

Neiti P. kirjoitti...

Mortti on VALTAVA! :DD Sä aina sanot sitä läskiksi, mutta nyt vasta tajusin miten iso se oikeesti on! :DD

En ois hokannu ollenkaan vissiin noita Oskun näppylöitä jos et ois sanonu, rupesin sitte kattoon vähä tarkemmin noita kuvia. :))

Mirka kirjoitti...

Nii se on :D:D:D: Aattelinki laittaa nyt havainnollistavaa kuvaa JUST SULLE ;) Osku on ollu raasu<3

Anonyymi kirjoitti...

Miksi kissanne saa syödä niin paljon kuin haluaa? Ei ole terveellistä antaa sen vain lihoa ja lihoa. Vastuullinen lemmikin omistaja huolehtii myös, että eläin saa sopivan verran ruokaa, eikä anna sen ylensyödä. Liikalihavuus aiheuttaa paljon sairauksia ja kärsimystä myös kissoille.

Mirka kirjoitti...

No en mä nyt siihen mitään järkevääkään syytä keksi miksi se saa syödä niin paljon :) Ehkä me ollaan niin laiskoja laittamaan sille koko ajan raksuja... ku se naukuu. Ei sillä oo ollu ikinä minkäännäköstä ongelmaa sen syömisen kanssa. Se käy ulkona ja liikkuu ja on ihan terve kissa :)

On meillä sen verran kokemusta tuosta lemmikkien hoitamisesta monen koiran ja kissan omistajuuden jälkeen, että eiköhän me osata seurata tilanteen kehittymistä, jos se ihan kauheeksi menee :)Ja meidän eläimet ei missään nimessä oo menehtyny ylensyömiseen tai lihavuuden tuottamiin vaikeuksiin.... Meidän kissat ja koirat on eläny tosi vanhaksi ja ne on ollut erityisen viisaita :)

Kiitos kuitenki huolenpidosta! Voin vannoa, että Mortti on täällä rakastavissa käsissä :)