tiistaina, kesäkuuta 15, 2010

Yks maailman parhaista paikoista

Mun mummula. Vai pappala? Miksi sitä sanotaan mummulaksi...

Kun tuonne menee, niin voi oikeesti sanoa, että on maalla ja ennen kaikkea Pohjanmaalla. Kattokaa nyt miten tasasta täällä on. Ei mäen mäkeä. No joka tapauksessa tuolla on ihanaa olla. Siellä on niin rauhallista ja hiljaista. Mun mummu ja pappa asuu siellä vieläkin :) Se on mun isän lapsuudenkoti. Joskus aikoja sitten niillä oli siellä lehmiä, hevosia ja possuja. Nyt navetta on ihan tyhjillään tai no ei tod. tyhjillään, vaan "varastona" :D Siellä on silti kaikkea ihanaa vanhaa ja kasvatetaan kaikkia vihanneksia ja marjoja. Pienenä aina en muualla ollukkaan, ku vadelmapensaitten keskellä. Niitä pensaita oli ihan älyttömästi :D Muutama selitys kuvista:

2. Kuvassa on otettu kuva lattiasta varastossa :D:
5. maailman paras traktori!
9. navetan ovi..
10. Osku ja Jani menossa ajamaan skootterilla
11. Omenapuun kukkia
12. Meidän Piina-koiran pentu ja Kiaran sisko, Nala

6 kommenttia:

hen kirjoitti...

Missäs tarkalleen Pohjanmaata tuo paikka sijaitseekaan? Mieheni perhe asuu Honkajoella, joka on siis käsittääkseni Satakunnan ja Pohjanmaan rajalla.. Sinne on ihana mennä välillä näin kaupunkilaisena saamaan uusia elämyksiä ;)

Mirka kirjoitti...

No minähän oon kotosin Alavieskasta täältä Pohjois-Pohjanmaalta :) Ja tää paikka on Oulaisista eli samoilla suunnilla :) Sellanen 100km Oulusta alaspäin! Heh ja joo, Pohjanmaalla on kyllä niin rauhallista.

Anonyymi kirjoitti...

tuo yksi kuva on kyllä ylivieskasta :p

Mirka kirjoitti...

haha anteeksi vain, mutta ei ole ;) Taitaa nää pohjanmaan maisemat mennä sullakin sekasin :D

Anonyymi kirjoitti...

no on kyllä sitte niin samanlainen lato ja maisema että sekasin kyllä menee :D meneppä Ylivieskaan kiviojalle radan varteen ja kato sitä latoa :D

Mirka kirjoitti...

hahah :D voi ei, pittääpä kattoa joskus ku oon kiviojalla. on tää pohjanmaa niin monipuolista maisemaltaan :D:D: