tiistaina, kesäkuuta 22, 2010

viikonloppu

Oltiin äitin ja isin ihanan kummitytön synttäreillä yks päivä :) Se tyttö on kyllä yks päivänpaiste! Ikää kerty siis 3v 8) Illalla käytiin Janin kanssa Ykassa ajelemassa, ku oli Sun Pampas, mutta eipä siellä ihmeempiä näkyny.. Tultiin kahden aikohin kotiin. Eikä me oikeestaan muuta edes tehty viikonloppuna. Mitä tässä nyt kotona hengailtiin ja oleskeltiin.. Leikittiin Oskun kanssa :)
Sunnuntaina vein Janin asemalle illalla ja se lähti takasin Oulaisiin. Tänään oon ollu töissä iltavuorossa ja oli kummallisen hiljasta. Ehkä kaikki tulee sitte loppuviikosta just ennen juhannusta, jipii 8) 

Meillä ei muuten oo Janin kanssa minkäännäkösiä juhannussuunnitelmia. Ei meillä viime vuonnakaan ollu ja oli kyllä vähän tylsä jussi. Vaikka tuo Kalajoki on tossa ihan lähellä, niin ei enää oikeen houkuta mennä sinne. Tullu oltua siellä jo ihan tarpeeksi monta kertaa, eikä meillä olis siellä mitään yöpaikkaa/kyytiäkään. Vissiin meillekki tullu vanhuus :D No ei vaiskaan. Eiköhän me jotain keksitä ja jos ei keksitä niin ei se mitään.. Huomenna mulla on kuitenki vapaapäivä! Jes
 Mirka

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oot pullea

Heidi kirjoitti...

järettömän upea mekkoa hei!

Mirka kirjoitti...

kiitsa :D seppälän lastenpuolelta ostin josku vuonna nakki :D

Mirka kirjoitti...

ja pitää olla pikkasen pläski ;)