perjantaina, lokakuuta 14, 2011

Now I ain't sayin' she a gold digger

Termostaatti täältä Oulaisista vain! Päästiin perille ja nyt täällä yksikseni istuskelen, ku ketään ei oo kotona; pojat on harkoissa, noitte äiti Helsingis ja muista en tiiä :) Mut eipäs se mitään. Ajattelin tässä kohta lähteä käymään lenkillä ja sen jälkeen alan tekemään koulutehtäviä; ihotauti- ja plastiikkakirurgia tehtäviä.. Eli tosi mukava ilta tiedossa.

Mun oli pakko koklata tollasia "kultaisia" kynsiä ja rakastuin niihin iha mielettömästi. Oon ennenki käyttäny tollasia "tarroja", jotka laitetaan kynsiin, mut noi kultaset oli kyllä ehdottomasti kaikista ihanimmat. Ne kesti mulla 1,5 viikkoa eli iha kiitettävästi. Nyt pitäis hakea uudet, et sais noi takasin. Niitä löytyy siis Kicksistä ja on erilaisiakin. 

Yks päivä tein myös tollasen valkosuklaa- maitosuklaa- juustokakun. Oli iha sairaan hyvää, mut teki kyl tiukkaa saada se syötyä kahestaan ;D hah. Onneks mulla on Janskubansku, jossa ei näy vaikka se kuin söis herkkuja. Lopuks tollanen päivämeikki, jonka tein L:lle koulussa yks päivä :) Mut mää lähen liitää tästä vaihtaan vaatteita ja juoksentelemaan! -Mirka

2 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste :)
http://kuningasmielinen.blogspot.com/2011/10/haasteilua.html

imlacking kirjoitti...

Blogissani olisi haaste sinulle :).