torstaina, tammikuuta 07, 2010

Ei niin hyvä olo


Kuvan ottanu pikkusiskoni Maiju :)


 
Okei, ensinnäkin anteeksi, kun en oo päivittänyt. Mulla on hyvä syy. Ruokamyrkytys on vaivannut mua tässä kaksi päivää. Sitä edellisinä päivinä oli niin kiirettä Rovaniemelle lähdön kanssa, että piti heti kerrassaan pakata.

Mun pikkusisko ja serkku tuli tänne siis meidän kanssa maanantaina. Tiistaina me käytiin shoppailemassa ja illalla meille tuli ruokamyrkytys. Ainut joka sitä ei saanu, oli mun serkku, joka ei syöny kyseistä salaattia. Mikään ei ollu menny vanhaksi, mutta ollaan arveltu, että kyseessä saatto olla yks tuote, joka ei näyttäny ihan normaalilta. Oli mukavaa koko yö oksentaa yli 10 tuntia ja sitten tuli kuumetta yms. Myöhemmin tulossa sitten lisää kuvia ja juttua Moonan ja Tintin vierailusta kunhan olo on normaali. Nyt ei vaan kykene.

Olispa jo kesäkin, kun ulkona on semmoset -30 pakkasta :( Siks fiilistelykuva perhosesta. Onneksi ei oo tarvinut mennä ulos kahteen päivään. Nyt pitäis lähteä suihkuun, mutta ärsyttävää ku _siellä_kastuu_. En haluu...mut pakko.




5 kommenttia:

noona kirjoitti...

voi ei! toivottavasti oot nyt paranemaan päin. ei kuulosta kivalta ei :/

Mirka kirjoitti...

juu. kyllä tää tästä pikku hiljaa!

Maiju kirjoitti...

kuva (c) maiju

ps. parantukaaha :)

Anonyymi kirjoitti...

Hui kauhia! :( Hyvä että on jo kuitenki paranemaan päin! Ja nyt katot tarkemmin mitä syöt, jos se on pilantuneen näkönen, niin puis etkä syö :)
p.s.Olet tosi kaunis edellisen postauksen eka kuvassa ja hieno pipo!

Mirka kirjoitti...

Anonyymi: Juu, tais vaan hämätä, kun oli päivämäärää vielä pitkästi.. :( Ja kiitos tosi paljon :)