lauantaina, huhtikuuta 02, 2011

Something new

Tän reseptin oon oppinu äitiltä, kun se kerran teki meillä kotona tätä ruokaa ja me Janin kanssa ihastuttiin tähän. Se oli muistaakseni ottanu tän jostain Valion kirjasesta.. Tää on nopea, helppo ja erittäin hyvä ruoka. Lisäks tää tuo vähän vaihtelua tähän opiskelijan makarooni - nakit - jauheliha - ruokavalioon. Elikkä tarvihtee vain persiljaa, kippari ruokakermaa, kinkkusuikaleita ja tietysti pastaa.
Sitten ku pastat tai makaroonit (tai mitkä ikinä on valmistettu) on kypsiä, niin sinne sekaan vaan kaikki. Persilja kannattaa tietysti pieniä ensin. :D Vaihtoehtosesti tuosta ruokakermasta, persiljasta ja kinkkusuikaleista voi tehä kastikkeenkin. Oon monasti tehny :)
Tadaa :D Tuo kippari ruokakerma tuo vähä sellasta savumaista makua tuohon ja tietysti persilja omaansa.. Yksinkertasta ja hyvää! Kannattaa kokeilla ;)

Mirris

Ei kommentteja: