torstaina, huhtikuuta 28, 2011

Pääsiäinen

Pääsiäisenä oltiin siis Pohjanmaalla. Torstaina lähettiin heti koulun jälkeen junalla ja oltiinki illalla perillä :) Juna-aikataulut on taas muuttunu ja paskempaan suuntaan ja se ärsyttää... Myöhemmin siis perillä ja junamatka kestää kauemmin. Thanks VR. Perjantaina ei tullu tylsää, vaikka se pitkä olikin, koska tein muutaman hoidon :) 

Lauantaina me suunnattiinkin kohti Oulaista ja oltiin siellä vähän juhlimassa. Nuot kuvat musta ja Jennistä siis siltä illalta. Oli ihan kivaa kyllä ja oli sopivasti porukkaa! Sunnuntaina ei taidettu tehdä yhtään mitään, ku nautittiin ihanasta ilmasta. Maanantaina suunnattiin taas takasin Alavieskaan ja oli tosi lämmin ilma :) Jopa puol seiskan aikaan illalla oli 18 astetta lämmintä, kuten kuvasta huomaa.. Oltiin maanantaina tosiaan mummulla syömässäkin ja sen jälkeen käytiin hakeen ekat irtojätskit. Moona maisto sitä popcorninmakusta jäätelöä. Mä en tykänny.. Ei ihme sinänsä, koska en tykkää popcorneistakaan.. 

Tiistaina aamulla mulla oli hammaslääkäri ja juurihoito suoritettiin loppuun :) Vihdoin ja viimeinkin se on ohitse taas.. Katottiin aamu disney-kanavaa ja mun lemppari ohjelmaa Fineasta ja Ferbiä :D Jani haki Oskun 12 aikoihin eskarista mopolla ja sitte lähettiin käymään mun pikkuveljen 19v synttärikaffilla ja moikkaamassa Aavaa. Juna lähtiki sitte seittemältä kohti Rolloa ja sitä ennen kerettiin just käydä kaupassa. Hulluja kai ollaan, ku tehdään ruokaostokset Pohjanmaalla ja raahataan ne Lappiin :D No.. siellä on vähä halvempaa. 

Huomenna onkin sitte lilla koe YON-KA- kasvohoitosarjasta ja meille tulee jotain asiakkaita kulmien ja ripsien värjäyksiin :) Sen jälkeen on VAPPU ja MM-kisat alkaa! Happy. - Mirka

Ei kommentteja: