tiistaina, huhtikuuta 06, 2010

Mökkihöperö

Pitkänä perjantaina me lähdettiin melkeen koko perheellä Oulaisiin mummun ja papan mökille :) Oli tosi nätti ilma, aurinko paisto eikä ollu edes kylmä.  Kevät on siis NIIIN tulossa! Aevan ehanaa! Jani pakotti mut ajamaan sinne, vaikka tiesin, että mökkitie on ihan hirveessä kunnossa kuitenkin. No ei muutaku kumpparit auton peräkonttiin, typsyt kyytiin ja menoksi. Äiti, isi ja Osku tuli toisella autolla.


No se mökkitiehän oli ihan kamalassa kunnossa. Koko ajan veti sellasta liirun laarua, että huh. No ei muutaku ratti pyörimään ja isän perässä vaan mökille. Isä vähä polki siihen raiteita, että pääsi helpommasti, mutta kyllä silti sai semmosta rallia mennä... Jani onneksi ajo sitten takasin, mutta se oli paljon helpompaa sitten...eppaaa! No me ku päästiin perille, niin lähettiin heti pilkkimään. Oli ihana sää kyllä ja viihdyttiinkin ulkona melkeen koko ajan. Osku heitti lumipalloilla.


Jään päällä oli ärsyttävästi vettä ja joutu kahlaamaan kumppareilla siellä. Pelkäsin koko ajan, että kaadun nokalleni järkkärin kanssa pläts! No onneksi niin ei kuitenkaan käyny. Mentiin mökkiin välillä kahville ja jutteleen muuten vaan. Sitte avattiin Janin kanssa grillikausi ja grillattiin makkaraa! Miten makkara voi aina maistua niin hyvälle ulkona?nam





Muut kävi saunassa paitsi minä ja Jani, koska ei jaksettu. Sitte kyselin Maijulta vähä espanjan sanoja ja hengailtiin muuten vaan. Lopulta lähettiin sitten minä, Jani + tytöt vähä aikasemmin pois. Äiti, iskä ja Osku sitte tuli perässä kotiin. Illalla me ei oikeestaan tehty mitään. Oltiin vaan kotona.. Sulaispa lumet äkkiä ja tulis kesä!

Ei kommentteja: