keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

Mullon ikävä sua, vaikka seisot metrin päässä

Oskulla on aina kauhee ikävä meitä. Ja kun me tullaan kotiin niin sillä on vähä hellyyden puute. Se halittelee hulluna ja istuu sylissä. Janin kanssa se haluaa vaan leikkiä koko ajan kaikenmaailman leikkejä.. esim. örkkimörkeillä. Minäkin saan pussailla niin paljon ku jaksan, ku oon tällänen pusumonsteri. Onneksi Osku, mummu, isi ja äiti on tulossa nyt seuraavana viikonloppuna meille Rovaniemelle kylään, niin ikävä ei pääse liikaa yllättämään :) Pitää muistaa siivota...

Pääsiäinen meni tosi nopeeta taas. Otettiin kuitenkin vielä yks vapaapäivä lisää ja jäätiin vielä koko maanantaiksi Oulaisiin. Lähdettiin siis vasta eilen kotiin. Mulla olis ollu koulua, mutta tein enkun tehtävät ja lähetin ne opettajalle.

Me tultiin eilen illalla yhdentoista aikoihin kotiin. Oli aika väsy, kun aamulla heräsin kouluun kahdeksaksi. Pääsiäinen on taas ohi ja oli oikeen mukavaa! Nyt istun enkun tunnilla..ja me tehdään jotain tosi tylsiä tehtäviä. En jaksais yhtään, mutta pakko kai se on. Aamulla meillä oli esitelmä ryhmän kanssa, josta en ees tienny ja jouduin esittään sitä lonkalta, mutta ihan hyvin meni :D Kuulin myös, että ens viikolla on markkinoinnin tentti. Tosi mukavaa...... ihan niinku mulla ei olis tekemistä sen hemmetin VAKAVA-pääsykokeisiin luvun kanssa...Mutta jatkan nyt näitä tehtäviä! Heippa!

Ei kommentteja: