tiistaina, huhtikuuta 13, 2010

Weekend

Tässäpä olis muutamisen kuvaa viikonlopulta, kun vihdoinki sain ne koneelle! Kerroin jo kyllä meidän viikonlopusta päällisin puolin.. Perjantaina oltiin siis iltasella Riikan luona laittautumassa ja siemailemassa punaviiniä :) Sieltä me suunnattiin Onnelaan, kun ei oltu pitkään aikaan oltu siellä. Oli tosi mukavaa. Lähettiin kuitenkin kotiin jo kahden aikoihin :)
 
Lauantaina päivällä porukat ja mummu tuli sitten meille. Alku menikin jutellessa ja iltapäivällä käytiin Prismassa vähän ruokaostoksilla. Oskulla tuli vähän kuumetta niin se jäi nukkumaan kämpille ja Moona ja Jani jäi vahtimaan sitä. Mulla ei näköjään oo edes paljoa kuvia viikonlopulta... Mutta käytiin sunnuntaina katsomassa tosiaan kahta ihanaa vaavia ja sitte tietenkin joulupukkia! Shoppailtuakin tuli vähän.


Oli kyllä tosi mukava viikonloppu. Tosin aika tapahtumarikas ja väsyttihän sitä aika paljon. Yleensä viikonloppuisin nukkuilee sinne 11 asti, niin Osku se ponkasee ylös aina vähä astetta aikasemmin ja tulee herättämään... Mutta kyllähän sitä jaksaa :) Oli tosi tosi mukavaa, että mummu näki missä me asustellaan ja muutenkin meidän elämää :)

4 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

btw, ne tuli lauantaina ^^

Mirka kirjoitti...

Niimpäs tulikin :D Piti korjata

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu <3 Todella kaunis olet :)

Minni

Mirka kirjoitti...

kiitos Minni :)