sunnuntaina, lokakuuta 31, 2010

täytettyjä tomaatteja


2 isoa tomaattia
200g jauhelihaa
sipulia
juustoa
korppujauhoja
(tomaattimurskaa)


Aina ku me tehdään ruokaa, niin meidän pitää ajatella sitä, miten siitä sais kaks erilaista ruokaa.. Jani halusi pastaa ja jauhelihakastiketta.. Mä tein sitte itelleni uunissa täytettyjä tomaatteja! Oli kyllä sairaan hyviä. Ne on sitä paitsi ihan helppoja tehdä.. Ei muuta, ku kaivertaa tomaatit ja niitten sisälmykset jauhelihan sekaan kuin myös sipuli. Sitte laittaa vuorotellen sitä sekoitusta, korppujauhoja ja juustoa tomaattiin. Jani teki kastikkeen loppuun ja laitto siihen lisäksi tomaattimurskaa, niin kaadoin sitä tuonne pohjalle vähän. Juustoa päälle ja uuniin 15min 175 asteeseen :) 

Käytiin tänään taas kattomassa RoKin peliä ja se voitti 3-1! On ollu kyllä huippua käydä katsomassa niitten pelejä, kun me ei ikinä oikeen keretä.. Haluisin tehdä vaikka mitä, esim. käydä Salossa.. No nyt me aletaan syömään ja tänä iltana saakin taas olla nokka kiinni telkkarin ruudussa :) Heips. -Mirka

4 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Välillä tekee ihan hirveesti mieli täytettyjä tomaatteja tai paprikoita. Ei oo vaan ite tullut hirveesti koskaan tehtyä semmosia, paprikoita koitin täyttää joskus. Mun äiti tais joskus tuoda täytettyjä paprikoita sen työpaikalta ja ne oli ainakin tosi hyviä, mutta siitäkin on jo useampi vuosi.

Mirka kirjoitti...

Juu! Ne on kyllä hyviä :) Kannattaa tehdä.. Ei siinä mene ees kovin paljo aikaa :)

Karoliina kirjoitti...

Omnomnom, ompas muhkean näköisiä.. Itsellä aina kauhee ongelma mitä tekis ja helposti tulee vaan tehtyä niitä samoja perusruokia aina. Välillä tulee se makaroonilaatikko jo korvista :D:). Pitääpä kans kokeilla tuommoisia!

Mirka kirjoitti...

niimpä! ;)